Çaybaşı Yeşiltepe İlkokulu
Çaybaşı Yeniköy Tepe Mahallesi Yayla Caddesi Erenler/SAKARYA

VİZYON

Öğrencilerimizi geleceğin bilinmeyen dünyasına hazırlamak; o dünyaya katkı sağlayacak yaşam becerileri ile donatmak.

MİSYON

Amacımız, öğrencilerinin kendilerine özgü niteliklerini yitirmeden: Doğaya ve çevresine duyarlı, Tüm kültürlere ve farklılıklara saygılı, Birey haklarının bilincinde olan, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Bilgiye ulaşma yollarını bilen, Kendine güvenen, Milli ve manevi değerlerimize bağlı, Demokratik toplum düzenini benimseyen, Etik değerlere sahip, Barış dolu bir dünya için yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Kütüphane Kitap Sayısı :1637
Öğretim Şekli :Okulumuz tam gün eğitim öğretim yapılan 2 öğretmenli birleştirilmiş sınıflı ilkokuldur.

Öğretim Şekli

09.00-14.45

Soba ile

Okulumuz il ve ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Erenler ilçesine bağlı yaklaşık 150 haneden oluşan yüksek bir tepede kurulu Çaybaşı Yeniköy-Tepe Mahallesinde bulunmaktadır.